Politica Magazinului

Politica Magazinului

Acești termeni și condiții („Termeni”, „Contract”) sunt un acord între Magazinul online TCandle HomeMade („operator de site-uri”, „noi”) și dvs. („Utilizator”, „dvs.”). 

Prezentul acord stabilește termenii și condițiile generale de utilizare a acestui site web și a oricărui dintre produsele sau serviciile sale ("Magazin online" sau „site web”).

Ne-am început activitatea în anul 2017, când am pus bazele unui mic atelier de lumânări artizanale lucrate exclusiv manual, unde fiecare lumânare este creeată cu pasiune și atenție la detalii.


Avem o gamă extinsă de lumânări parfumate decorative, confecționate dintr-o varietate de materiale. Lumânările noastre sunt disponibile în diverse forme, arome și culori, astfel încât să se potrivească oricărei preferințe estetice.


Ne propunem și suntem total dedicați să aducem un strop de frumusețe și lumină în viața fiecărui client, prin produsele noastre unice.


Magazinul TCandle HomeMade este înregistrat la Registrul Comerțului cu numărul de înmatriculare: F40/618/2023, CUI: 47522019.

Prin plasarea unei comenzi în Magazinul online TCandle HomeMade, vă dați acceptul asupra condițiilor menționate în Politica Magazinului, descrisă în cadrul acestei pagini. 


Înainte de plasarea unei comenzi, vă rugăm să citiți cu atenție și să vă familiarizați cu termenii și condițiile Magazinului online TCandle HomeMade


În momentul plasării unei comenzi pe site-ul nostru, veți primi un e-mail prin care confirmăm că am primit comanda dumneavoastră. Dacă acest e-mail nu a sosit la dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați.


În maxim 24 ore de la plasarea comenzii vă vom contacta telefonic pentru confirmarea comenzii, stabilirea tuturor detaliilor privind produsele comandate, timpul de execuție, modalitatea de livrare și modalitatea de plată.


Dacă în cadrul discuției telefonice nu se pot îndeplini cerințele clientului sau dacă acesta se răzgândește, comanda poate fi anulată de comun acord.


După stabilirea detaliilor de livrare și plată, comanda se consideră confirmată, următorul pas constând în executarea comenzii și livrarea acesteia.


Comenzile confirmate telefonic NU SE ANULEAZĂ.


După terminarea fazei de execuție și depunerea coletului la firma de curierat, veți primi prin e-mail o notificare în legatură cu status-ul comenzii/coletului dvs.

Conform OUG 34/2014, art 16, c), produsele personalizate nu pot fi returnate. 


Returnarea produselor este acceptată doar în situația în care produsele prezintă neconcordanțe sau diferențe majore de culoare și dimensiuni față de descrierea pe site a produselor. Dacă sunt nelămuriri legate de culoarea sau dimensiunile produselor, clientul va solicita în scris/telefonic lămuriri suplimentare.
Nu se pot returna produsele executate după specificațiile clientului și produsele distinct personalizate.


Conform legislației în vigoare, clientul va notifica în scris comerciantul că renunță la cumparare în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. Produsul poate fi returnat numai dacă este în condiții perfecte, inclusiv ambalajul, adică să nu prezinte sub nici o formă semne de uzură sau folosire, retur doar prin curier rapid cu achitarea transportului de către client.


Înainte de a returna produsele, vă rugăm să ne ​contactați​ și să menționați în mesaj numărul comenzii din care doriți să returnați produse și atașați dovada neconcordanțelor (foto). În maxim 10 de zile de la data returnării, veți primi contravaloarea comenzii, prin transfer bancar în contul dumneavoastră.

Pozele de produs sunt realizate de către site-ul TCandle HomeMade și sunt proprietatea acestuia. Este interzisă folosirea lor în alte scopuri decât acelea de informare de pe site-ul nostru.


Magazinul online TCandle HomeMade își rezervă dreptul de a schimba prețurile și descrierile produselor afișate pe site, fără o notificare prealabilă.


TCandle HomeMade nu își asumă răspunderea pentru eventualele greșeli de tipărire și/sau afișare. Încercăm să le remediem în cel mai scurt timp posibil.


Produsele au dimensiuni aproximative iar pozele sunt informative. Având în vedere că produsele noastre sunt lucrate manual, acestea pot varia ușor în dimensiuni și aspect, în timp ce culorile pot diferi ușor, depinzând de setarea monitorului dvs. sau de aparatul foto cu care s-au făcut pozele.

În Magazinul online TCandle HomeMade, comanda minimă este de 100 RON.


Livrarea se face prin curier rapid sau personal (doar în Sector 3 - București), cu plata la livrare (pentru București) sau în cont bancar (pentru alte destinații). Pentru comenzile personalizate se achită un avans de 30% din comandă. 


În cazul comenzilor ce conțin cantități mari, vă rugăm să nu insistați pentru micșorarea timpului de execuție și livrare. Având în vedere că produsele noastre sunt realizate INTEGRAL MANUAL, calitatea produselor depinde de urmarea tuturor pașilor de execuție (turnare, uscare, lăcuire etc.). 


În cazul în care lipsește un produs din colet sau este defect, vă rugăm să ne atenționați; îl trimitem/înlocuim în cel mai scurt timp și suportăm noi toate taxele de transport.


Taxele de transport sunt suportate de către cumpărător. Pentru coletele sub 2kg se percepe taxă unică de transport de 30 lei (taxa include transport, ambalare, procesare comandă). Pentru coletele de peste 2kg, taxele de transport se calculează ulterior.


Pentru comenzi în valoare de peste 600 RON, se acordă o reducere de 3%.


În Magazinul online TCandle HomeMade, reducerile nu se cumulează și nici nu se aplică succesiv. Se va aplica reducerea cea mai favorabilă pentru client.