Cum facem lumânări din foi ceară de albine tip fagure colorate, cu ajutorul decupatoarelor

15 mai 2024 de
Cum facem lumânări din foi ceară de albine tip fagure colorate, cu ajutorul decupatoarelor
TCandle HomeMade
| Niciun comentariu încă

V-ați întrebat vreodată cum se pot realiza lumânări de diferite forme (de exemplu flori de primăvară, fluturi, inimioare, etc) din foi ceară de albine tip fagure ?

Vă propunem o metodă inedită, și anume, utilizarea decupatoarelor din bucătărie ! 

Da, ați înteles bine, este vorba de acele decupatoare (sau forme) utilizate pentru realizarea prăjiturilor sau a biscuiților cu care mai toți ne "alintăm" încă din copilărie...

Realizarea lumânărilor folosind această metodă se poate transforma foarte ușor într-o activitate cu scop recreativ, care poate dezvolta creativitatea și imaginația copiilor dumneavoastră, sau de ce nu, poate fi folosită în cadrul programelor specifice din școli, gen "Săptămâna verde" sau "Școala altfel". 

Folosirea decupatoarelor este extrem de facilă și este preferată de marea majoritate a cadrelor didactice deoarece nu presupune folosirea obiectelor ascuțite periculoase (foarfecă sau cuțit).

Totodată, acesta este și principalul motiv pentru care această metodă este recomandată tuturor categoriilor de vârstă, inclusiv copiilor din grupele preșcolare. 

TCandle Homemade a realizat un material video pe care îl puteți accesa mai jos.

Acest videoclip prezintă în detaliu cum se realizează aceste lumânări din faguri de ceară cu ajutorul decupatoarelor. Sunt prezentate pas cu pas toate etapele necesare pentru a obține lumânări frumoase și parfumate.

Videoclipul oferă, de asemenea, sfaturi și trucuri utile pentru a face aceste lumânări perfecte.

Pentru alte detalii și sugestii vă stăm la dispoziție la pagina de contact sau în cadrul secțiunii de comentarii de mai jos. 

Kitul pentru realizarea acestor lumânări se poate achiziționa de aici: Kit foi ceară albine creație lumânări primăvară


Vă dorim vizionare plăcută !


Cu drag! Echipa TCandle HomeMade


în Video
Cum facem lumânări din foi ceară de albine tip fagure colorate, cu ajutorul decupatoarelor
TCandle HomeMade 15 mai 2024
Blogurile noastre
Logare pentru a lăsa un comentariu